Пейзажна лірика: «Осанна осені, осанна…»

2016-11-23

В читальній залі районної бібліотеки відбулася творча зустріч клубу, яка має чудову назву «За покликом душі», де зібралися не лише наші місцеві поети, а й читачі – поціновувачі українського слова, книги, а саме поезії. Темою засідання якого була пейзажна лірика «Осанна осені, осанна…».
Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи. Кожен день не схожий на попередній. Він дивує, дарує нові кольори і форми, тривожить сумними звуками і подіями, бо кожного дня відбуваються зміни. Осінь приходить... то як же не оспівати її. Зупинися на мить! Відчуваєш, яка урочисто - прекрасна атмосфера панує навкруги? Щоб продовжити це неймовірне відчуття та створити чудовий осінній настрій, учасники підготували красиві вірші про осінь. Поділилися своїми творчими доробками та мали змогу поспілкуватися майстри слова і початківці: Катерина Бульба, Віктор Клименко, Зінаїда Дзірун, Валентина Асавелюк, Євгенія Комар, Василь Бирко, Леся Томченко та ін.
Творче об’єднання поповнилося новими обдарованими в літературному відношенні учасниками, адже Монастирищина багата талановитими людьми. Це Марина Калінчук з с.Матвіїхи, Володимир Люшень з м.Монастирище, Валентина Клименко з с.Летичівка.
Також з цікавістю слухали вірші про сьогодення, патріотичність, події на Сході України, Героїв Майдану, які зачепили за живе та викликали сльози на очах у всіх присутніх.
В читальній залі районної бібліотеки було оформлено книжкові виставки: «Щоб осінь була золота», « Душі пісенне джерело», в яких висвітлювалась поезія поетів-земляків та сучасних українських поетів.
Демонструвались слайди про осінь, звучали пісні у виконанні Катерини Бульби та Ніни Лукавої ( у запису).
Зустріч відбулася в теплій, дружній атмосфері та залишила масу приємних вражень./Files/images/IMG_3255.JPG/Files/images/IMG_3258.JPG/Files/images/IMG_3179.JPG/Files/images/IMG_1528.JPG/Files/images/IMG_1524.JPG/Files/images/IMG_1523.JPG/Files/images/IMG_1521.JPG/Files/images/IMG_1518.JPG/Files/images/IMG_1517.JPG/Files/images/IMG_1515.JPG/Files/images/IMG_1505.JPG/Files/images/IMG_1501.JPG/Files/images/IMG_1491.JPG/Files/images/IMG_1483.JPG/Files/images/IMG_1476.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 409

Коментарi