Гра в шахи і шашки – гра для інтелектуалів...

2017-02-27

При районній бібліотеці створено клуб за інтересами «Ферзь».
Сьогодні шахи полонили весь світ. Грою в шахи та шашки захоплюються люди різного віку. Бібліотекарі районної бібліотеки оформили викладку літератури «Гра в шахи і шашки – гра для інтелектуалів». Вони вважають, що наші користувачі також можуть істотно підвищити свій інтелект, граючи в шахи та шашки, поринути у світ стрімких атак, ефективних комбінацій, які так прикрашають будь-яку шахову партію.
В шахах вбачали гру, яка дозволяла людям різних рангів, поглядів, статків вступати між собою в рівноправний діалог. Шахи та шашки знайшли відображення у фольклорі і художній літературі, живопису та кіно. В шахово-шашковий клуб збираються всі охочі, які хочуть пограти в шахи і шашки, щоб навчитись грати в інтелектуальні ігри. Тут своє дозвілля хочуть проводити літні люди, долучаються до гри молодь і діти. Організатор клубу користувач бібліотеки Василь Пір’ян.
Нещодавно відбувся шашковий турнір між членами клубу. В турнірі прийняли участь 10 чоловік. Серед дітей переможцями стали Максим Остропольський, Євгеній Кривоніс, Богдан Солод, Олександр Кириленко./Files/images/IMG_2086.JPG/Files/images/IMG_2087.JPG/Files/images/IMG_2088.JPG/Files/images/IMG_2200.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi