• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Наші події
  • Хвороба з підступними наслідками "До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом"

Хвороба з підступними наслідками "До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом"

2017-03-23

/Files/images/vsesvitnij-den-borotbi-z-tuberkulozom1.jpgЩороку 24 березня відзначається Всесвітній день боротьби з туберкульозом. У цей день світова спільнота звертає увагу населення планети на серйозну проблему сучасності, що становить загрозу здоров’ю людей в усьому світі.
За офіційними даними ВООЗ, у світі близько 9,6 млн. осіб хворіють на туберкульоз, щорічно близько 1,5 млн людей помирає внаслідок цього захворювання.
Так, в рамках Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, в професійному ліцеї було проведено годину здоров’я, яка мала назву «Туберкульоз шукає нові жертви». Бесіда супроводжувалась книжковою виставкою: «Хвороба з підступними наслідками». Учням була запропонована інформація, яка допоможе своєчасно прийняти рішення, від якого залежить здоров’я і навіть життя. Бібліотекар районної бібліотеки змістовно розповіла про туберкульоз, його симптоми, поради, як захистити себе та своїх близьких від цієї хвороби, до якого лікаря звернутися, коли помітиш тривожні симптоми. Обговорили фактори, які сприяють захворюванню на туберкульоз.
Туберкульоз – інфекційна, соціально небезпечна хвороба, яка вимагає тривалого комплексного лікування. Головне – вчасно звернутися по допомогу. І слід запам’ятати, що наше здоров’я у наших руках!/Files/images/Туберкульоз.JPG/Files/images/IMG_2539.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi